RİNO

RINOPLASTIA, PREȚ PENTRU O INTERVENȚIE REALIZATĂ ÎN TURCIA

Prețul operației de rinoplastie este fix și poate fi influențat de alegerile pacientului. Medicul estetician este cel care alege tipul intervenției și expune întreaga paletă de propuneri.

Astfel, la operația de rinoplastie costul poate să crească în funcție de particularitățiile nasului pacientului, a gradului de dificultate și, în unele cazuri, de gradul profesional al medicului care va realiza operația.

Persoanele interesate pot solicita o estimare de preț pentru rinoplastie, trimițându-ne fotografii realizate din față, profil ambele părți, de sus și de jos astfel încât să se vadă vârful nasului.

Echipa noastră medicală va căuta să obțină pentru fiecare pacient cele mai bune oferte de preț rinoplastie, pentru procedura realizată în Turcia.

După alegerea medicului și stabilirea datei operației, pacientul va ști exact prețul final al operației sale de rinoplastie.

TOTUL DESPRE O OPERAȚIE DE RINOPLASTIE ÎN TURCIA

Cei care optează pentru o rinoplastie în Turcia, realizată în spitalele de chirurgie estetică, trebuie să știe că există unele criterii medicale pentru a fi acceptați.

Pot realiza rinoplastie în Turcia pacienții care au încheiat ciclul natural de creștere, respectiv 17 ani atît pentru fete cît și pentru băieți. Minorii vor avea nevoie de acordul părinţilor pentru a li se permite intervenția.

  • Pacienții pot fi însoțiți de aparținători pe tot parcursul șederii și internării lor în spitalul din Turcia, pentru operația de rinoplastie. Aceștia vor avea acces în spital, unde vor fi cazați în regim hotelier.

  • Este recomandat ca în timpul vizitei în Turcia, în vederea efectuării rinoplastiei, pacientul să fie însoțit.

  • Chirurgul estetician care va realiza rinoplastia în Turcia, va fi ales din țară, din România.

  • Rinoplastia în spitalele din Turcia implică un număr redus de zile de recuperare. Externarea se realizează a doua sau a treia zi după operație, dacă lucrurile se desfășoară normal, iar în cea de-a treia pacientul poate ieși la plimbare prin Istanbul.

  • Plasturele de susținere va fi purtat între 10 și 15 zile. Primele rezultate ale operației de rinoplastie în Turcia apar după 2-3 săptămâni de la efectuarea intervenției.

  • Rezultatul final se instalează într-un interval de la 6 până la 12 luni de la operație.


Whatsapp